Serienumre | Problemsløsning | Hvordan gør jeg | Andet

File Buddy 8

Genvejsmenuen virker ikke
Droplets kan ikke finde File Buddy

Dette er begge symptomatisk for et problem i Launch Services, den del af Mac OS X der er ansvarlig for at finde og starte programmer. Læs en diskussion om problem og hvad du kan gøre ved det.

Problemer i Mac OS X (File Buddy 7 og 8)

Hjælpen åbner en blank side i Hjælpfremviser
Apples Hjælpfremviser gemmer masser af information i sin cache. Hvis File Buddy’s hjælp ikke vises, nå du åbner den, kan det være et problem med Hjælpfremvisers cache. De følgende trin retter normalt problemet:

1. Slut Apples Hjælpfremviser.
2. Slut File Buddy.
3. Slet denne mappe: ~/Library/Caches/com.apple.helpui
4. Slet eventuelle henvisninger til File Buddy-hjæelp i: ~/Library/Documentation/Help
5. Start File Buddy igen og prøv st åbne hjælpen.

Nedbrud og uventet afsluning
Af og til rapporterer nogle brugere hyppige nedbrud og og at programmet uventet slutter. I alle tilfælde hidtil er problemet blevet sporet til en tredie-parts widget som ændrer på hele systemets opførsel. Oplever du hyppige nedbrud i File Buddy under Mac OS X, så sørg for for det første for, at bruge den seneste version af File Buddy og sådanne widgets. For det andet, konfigurer eventuel software som opererer inde i File Buddy (f.eks. en stavekontrol) til at undtage File Buddy. For det tredie rapporter eventuelle problemer du vedblivende oplever, så vi kan undersøge dem.

Gøre arkiver synlige/usynlige i Mac OS X
Mac OS X’s Finder fremviser fortsat en længe kendt fejl (tilstede siden 10.0), hvor den ignorerer ændringer foretaget af File Buddy i et arkivs eller en mappes synlighed. Apple er bekendt med problemet, men det vides endnu ikke, hvornår det bliver rettet. Indtil Apple retter problemer, er løsningen at genstarte Finder eller logge ud og ind igen.

File Buddy 7 i Mac OS 9

Du har installeret File Buddy, men du kan ikke trække noget til det i Finder.
Skrivebordet trænger til at blive genopbygget, så Finder ved hvilke typer af emner File Buddy vil acceptere.

Sp: Hvorfor det?
Sv:  Når du trækker et eller flere emner til et programs symbol, kigger Finder i Skrivebordsdatabasen for at se hvilke typer af emner programmet vil acceptere. File Buddy er indstillet til at fortælle Finder, at det kan acceptere alt, men denne information skal skrives i Skrivebordsdatabasen, så Finder kan finde den, mens du trækker. Sommetider bliver det ikke gjort under en installering (af ukendte årsager). I dette tilfælde vil Finder ikke markere File Buddy’s symbol for noget som helst. Sommetider tror nogle, det skyldes en fejl i File Buddy, men File Buddy er ikke involveret i processen med at markere dets Finder-symbol. Når Skrivebordet genopbygges, tilføjes den nødvendige information, og trækning til File Buddy giver det ønskede resultat.