Sp:  Kan jeg få uddannelsesrabat, krydsopgradering eller en anden speciel rabat?
Sv:  Ja! Læs vores købsinformation for en beskrivelse af mulige rabatter på File Buddy.

Sp:  Vil en fremtidig udgave af File Buddy levere en mere omfattende kontrol af tilladelser i Mac OS X Info-vinduet?
Sv:  Brug File Buddy 8's nye Administrator-tilstand til at give File Buddy fulde administratortilladelser, når Info-vinduet eller andre aspekter af File Buddy bruges.

Sp:  Kan File Buddy optimere arkiver, redde korrupte arkiver? Kan File Buddy foretage backup af arkiver eller synkronisere arkiver?
Sv:  Nej. Disse funktioner findes allerede i veletablerede, kommercielle produkter. File Buddy prøver ikke at konkurrere med disse produkter. De funktioner som de udfører berettiger i sig selv et særligt produkt, fordi de tilbyder tjenester som ikke overlapper med File Buddy, de er alle glimrende produkter og vi kan anbefale at støtte dem, der opfylder dine behov, ved at købe dem.
Det ville kræve en meget stor indsats at reproducere funktionaliteten af nogle af disse produkter i File Buddy, og i sidste ende er det tvivlsomt om resultatet ville blive bedre end det, de eksisterende produkter allerede leverer. Samtidig ville funktioner, som skiller File Buddy fra resten af flokken, blive forsømt på grund af den tid og energi det ville kræve at tilføje sådanne omfattende nye funktioner. Vi mener det ville være en fejltagelse. File Buddy behøver ikke at kunne alt. Det bør bevare fokus på sit formål her i livet og gøre det godt. Så File Buddy vil fortsat levere de funktioner, det er blevet kendt for, blot flere og bedre.