File Buddy 8 logo
Pris for den danske version af File Buddy 8

Førstegangskøb og opgradering
Førstegangskøb $39.95US
Opgradering fra
File Buddy 7
Gratis for kopier af File Buddy 7 købt 1. maj 2004 eller senere.
$19.95US for kopier købt før 1. maj 2004.
Opgradering fra
File Buddy 5 eller 6
$19.95US

Rabatpriseer for File Buddy 8
Kvantumsrabatter Rabat kan opnås ved køb af flere kopier af File Buddy. Du kan bruge vores bestillingsside til at beregne prisen for bestemte kvanta eller et File Buddy sitelicens-tilbud.
Uddannelserabatter Educational discounts are no longer available.
Personlige rtabatter For at hjælpe personer med begrænsede, fastlåste indkomster, pensionister og personer med anerkendte handicap, kan disse købe en enkelt kopi af File Buddy 8 til brug på en computer for $24.95US.
Forhandlerrabatter Forhandlerrabatter kan opnås. Kontakt os venligst for et særligt tilbud.

Udnyttelse af rabatpriser
Mener du at være berettiget til at få rabat, så for at bekræfte din berettigelse til den ønskede rabat få instruktioner om betaling.

Opgradering
Vi er meget glade for vore kunder som vedvarende støtter nye opgraderinger af File Buddy ved at opgradere. Du kan opgradere en tidligere version af File Buddy til File Buddy 8, hvis du opfylder følgende betingelser:

  • Du har købt eller opgraderet til en kvalificerende udgivelse. Opgraderinger er aktuelt tilgængelige for ejere af File Buddy 5, 6 og 7.
  • Du er eller du repræsenterer den aktuelle licenshaver af en kopi af File Buddy, som du ønsker at opgradere. Du kan ikke opgradere en kopi, hvis licens indehaves af en tidligere arbejdsgiver, ven eller andre, med mindre vi modtager instruktioner om at overføre licensen til dig fra den aktuelle licenshaver.
  • Vi kan verificere de to foregående betingelser.

Hvis du opgraderer og dit køb blev foretaget under et andet navn eller emailadresse, så vedlæg venligst dit gamle serienummer eller andre informationer, som vi kan bruge til at finde dit tidligere køb i vores database, som en kommentar for at bekræfte din berettigelse til opgradering.

File Buddy 7
File Buddy 7 (findes ikke på dansk) kan ikke længere købes, men vi levere gerne et File Buddy 7 serienummer ved køb af File Buddy 8. Afkryds blot muligheden på bestillingssiden for at modtage et File Buddy 7 serienummer ved køb af File Buddy 8.

Ikke-engelske oversættelser
De fleste af vore oversættere kompenseres økonomisk for deres arbejde med at oversætte File Buddy. Når dette er tilfældet, opkræver vi en lidt højere pris for at dække en del af denne udgift. Pågældende, som er ansvarlig for at levere den danske oversættelse, tager imidlertid ikke noget for denne service, hvorfor prisen for denne version er den samme som for den engelske. Bruger du en oversat version af File Buddy, så sørg for at bestille det oversatte produkt du ønsker at bruge, når du køber File Buddy. Det sikrer, at oversætteren modtager den kompensation, han er berettiget til (hvis dette er tilfældet), at du modtager et serienummer som din kopi af File Buddy accepterer, og lader os holde rede på efterspørgslens efter de forskellige oversættelser.

Spørgsmål vedrørende betaling og registreringsinformation skal sendes til vores salgsafdeling. Se den rette adresse på vores kontaktside.

Beatlingsmuligheder

Køb med kredikort
Et kreditkort er langt den bedste måde at købe File Buddy på, for de som ikke har adgang til US-valuta og/eller bor i lande med moms-beskatning. Du kan bruge Kagi til at købe File Buddy online, startende med vores bestillingsformular. Send venligst ikke kontanter eller checks til Kagi. Sender du kontanter eller checks til Kagi, da de fratrækker en procentsats, videresender resten til os, og det forsinker din registrering, da de ikke udsteder serienumre.

Køb med check eller postanvisning
Send den udskrevne registreringsformular fra File Buddy 8 sammen med dine kontanter, check eller postanvisning udstedt til "SkyTag Software" for det pågældende beløb til:

SkyTag Software
17 Old University Station Rd
Chapel Hill, NC 27514-1572
USA

Køb af ikke-engelske udgivelser
Betaler du fra et land udenfor USA, bemærk venligst følgende:

  • Checks skal udstedes i U.S. dollars til udbetaling fra en bank i USA. Indløsning af udenlandske checks via de fleste amerikanske banker kan være problematisk af flere årsager, så find venligst en alternativ måde at betale på.
  • Send ikke udenlansk valuta. Selv om det måske er nemt at putte nogle penge fra din tegnebog i en kuvert og sende den, er det ikke nemt for os at veksle dem, når de når frem.
  • Internationale postanvisninger accepteres også.

Modtage dit serienummer

Hvad kan du forvente
Ved nye køb genereres serienumre og svarene indeholdende dem automatisk af et program der kører på vores server og udstedes således med email indenfor en time. Opgraderinger kræver menneskelig indblanding, idet vi skal verificere berettigelsen til at opgradere før processen kan fuldføres, og svar på opgraderingsordrer kan således tage op til en dag, normalt dog mindre.

Hvis du ikke modtager dit serienummer
Hovedparten af bestillinger gennemløber behandlingsforløbet uden problemer. Intet er dog idiotsikkert. Har du bestilt File Buddy via Kagi og ikke modtager dit serienummer indenfor to eller tre timer ved et førstegangskøb, eller indenfor en til to dage for en opgradering, så venligst (ikke Kagi) for at høre om status for din bestilling, og vedlæg den originale meddelelse fra Kagi. Er der gået så lang tid, skyldes det i de fleste tilfælde, at et teknisk problem har afbrudt processen med at behandle din bestilling, og vi vil gerne have besked herom.

Køb nu US$39.95 New
US$19.95 Upgrade

©2006 SkyTag Software, Inc.
Senest opdateret 25. february 2005